tiistai 23. helmikuuta 2016

Rommi herätteli aamulla jo puolikahdeksan eli tuntia normaalia aikaisemmin. Väsytti vielä, mutta olihan se noustava avaamaan verannan ovi Rommille ja sitten aamukahvin keittoon. Hifistinä se alkaa papujen jauhamisella, myllyn kammen pyörittäminen toki palkitaan paremmalla kahvilla. Kahvin jälkeen lähdettiin Rommin kanssa ulos Topille sänkyyn vinkaten, että panehan pilaantuvat jääkaappiin kun olet syönyt. Normaalisti häntä ei tarvitse herätellä joten taisi meitä molempia väsyttää viikonlopun mantereen kiireinen elämän rytmi :-) Onneksi ollaan taas saaressa. 

Kaupalla bongattiin tavallista enemmän asiakkaita, ehkä hiihtolomasta johtuen myös turisteja ja lintuharrastajia. Rommillekin saaressa on uusia koirakavereita, joista osaa jo haistelikin laivalla.

Harvoin näkee tuulipussin roikkuvan Utön sääasemalla.
Päivän sää on ollut vaihteleva. Taivas pilvessä ja välillä sataa lunta - isoja jalkarättejä, jotka hetkeksi jäävät maahan. Hetkeksi aurinko kirkastaa maiseman ja sulattaa hennon lumen lämpötilan ollessa asteen kaksi plussan puolella. Harmittaa kun en kameralla onnistu tallentamaan oikeaa tunnelmaa, joten nautittiin siitä reaaliajassa.

Päivällä leivottiin sipulipiirakkaa. Piirakkapohja taputeltiin kukkakaalista, kananmunista ja juustosta. jauhojen sijaan. Pohjan esipaistamisen jälkeen Topin mielestä tuoksu ei houkutelut. Valmista piirakkaa päästään maistamaan vasta illalla ennen Mestarien liigan jalkapallomatsia Arsenal vastaan Barcelona, joten siitä ehkä myöhemmin. Englantilaisen jalkapallon fanina veikkaan ottelun tulokseksi 1-1, tasapeli olisi yllätys ja hieno saavutus Arsenalille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti