perjantai 13. marraskuuta 2015


Paluumatkalla matereelta saareen eli ulos. Rommi -koira sai rokotuksen ja muutkin asiat ehdittiin hyvin hoitaa. Eläinlääkäri oli huonokuuloinen, joten hänen kanssaan ei juuri juttelusta tullut mitään. Näkökään ei ollut ihan priima, koska joutui lataamaan rokotuspiikin ikkunan ääressä kirkkaassa päivän valossa. Kotisivujen mukaan hän erikoistunut kissoihin ja koiriin tehden myös kotikäyntejä. Nyt mentiin kuitenkin lääkärin kotiin, jossa oli vastaanotto. Rommin rotua hän ei tuntenut, joten jäin miettimään hänen asiantuntemustaan. Toisaalta en tunne lääketiedettä, joten ehkä koirarotuja ei opikaan tuntemaan vaan tähdellisempää. Herttainen täti. Hieman vastaavalla tavalla yllätyin kesällä Huippuvuorilla kun selvisi, että Turussa tähtitiedettä "loppusuoralla" opiskeleva ei tuntenut tähtikuvioita taivaalla - no Otavan tunsi. Hän kertoi opiskelun olevan lähinnä fysiikkaa eikä taivaalle tuijottelua linssikerrosten läpi vaan tietokoneen ruutua laskien taivaankappaleiden siirtymiä jne.
Lyhytnokkahanhi                            Kuva: Topi Lähteenmäki


Shoppailukierroksemme Kaarinassa, Turussa ja Raisiossa alkoi siis eläinlääkärikäynnillä, sieltä Mustiin&Mirriin Rommille eväitä ostamaan, sitten Alkoon. Sieltä Motonettiin ja edelleen Ikeaan (nyt löytyy makuupaikka kolmelle vieraalle). Lopuksi vielä kultasepänliikkeeseen, jonne jätettiin Utön verkkokalastuskilpailun kiertopalkinto kaiverretavaksi ja LIDLiin hakemaan jotain mitä Utö Handelista ei saa. Tavaraa kertyi maitokärryllisen verran.

On vielä urattava yksi kappale Rommi -koiralle, joka on todella uskomaton pentu. Käyttäytyy rauhallisesti kaikissa tilanteissa, oli sitten ympärillä koiria tai muita ihmisiä. Osaa todella ottaa asiat rennosti autossa ja laivassa.

Toivotaan, että vastaisesta tuulesta huolimatta laiva ehtisi Utöseen ennen kuin Hercule Poirot aloitaa rikoksen selvittelyn TV:ssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti