torstai 21. tammikuuta 2016

Toipilaana saaressa ja koirajuttuja

Keikuttelu kyynärsauvoilla jäi lyhyemmäksi kuin uskoin. Ilmeisesti mitään ei ollutkaan polvessa hajonnut, kun kävely jo tänään keskiviikkona luonnistuu ilman oikean käden sauvaa. Liekö hyvien kipulääkkeiden ansiota, että kuntoutuminen tapahtuu näin nopeasti, sunnuntaina kun jalan varaan ei voinut painoa laskea juuri ollenkaan - länsimainen lääketiede on korkealla tasolla :-) Toipilaana voin hyvällä syyllä jäädä sisälle lukemaan, menossa kirja jonka posti toi kaverin vinkkaamana, Yksinpurjehdus maapallon ympäri, Joshua Slocum. Joshua Slocum on ensimmäinen maailman ympäri yksin purjehtinut uskalikko (merikapteeni), sluuppi tyyppisen veneen nimi on Spray. Pallon kierto alkoi Bostonista 1985 ja kesti kolme vuotta. Melkoinen suoritus sen aikaisilla navigointivälineillä.  

Enää emme epäile Rommi -koiraa vaihdetun niinkuin Kekkosen kohdalla aikanaan Neuvostoliitossa kai kävi? Rommin tutut tavat ovat todisteena siitä. Rommin oma turkki on trimmauksen jälkeen niin lyhyt, että tarvitaan keinoturkista tehtyä loimea ulkoiltaessa pakkasessa ja tuulessa. 
Rommi keinoturkissaan
Karva kasvaa nopeasti, joten kohta se selviää taas omillaan. Kiitos vaan Eevalle laadukkaasta loimesta.


Paria hienoa villapaitaa on Rommilla soviteltu, mutta ne päällä se ei suostu liikkumaan. Loimen kanssakin jähmettymistä tapahtuu, mutta vain ulos lähtiessä ja sisätiloissa. Ulkona sitten vauhti on entisen mukaista.

Kutsuin helmikuun viikonlopuksi tänne Utöhön purjehduskisamiehistömme  perinteiseksi muodostuneen "talvileirin" merkeissä. Toivon, että kaikille sopiva viikonloppu löytyy.

Alla blogini lukijan toivomuksesta muuttumisleikkikuvia Rommista ennen trimmausta ja sen jälkeen.


Ennen




Jälkeen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti