perjantai 1. huhtikuuta 2016

Aprillipäivä

Vielä parisen tuntia jäljellä erakoitumista. Kohta lähden laivalle vastaan Topia ja kahta veljeäni. Olen viettänyt maanantaista alkaen aikaa itseni kanssa. Kaupassa käynnitkin olen minimoinut. Kun yksin oleminen on vapaaehtoista se ei ole yksinäisyyttä, joka onkin ihan toinen juttu. Tuli mietittyä aikaa Utön jälkeen. Haaveita on paljon kunhan vain saisi ne rahoitettua :-) Parhaillaan toteutan yhtä haavettani neljä vuodenaikaa ulkosaaressa. 

Tällä viikolla olen polkenut läsklipyörää. Reilun 50 kilometrin jälkeen voin todeta, että fillarilla on menohaluja kuin vetokoirilla, polkiessa fillaria pitää toppuutella. Leveät renkaat jurisevat tien pinnalla, mutta antavat myös mahtavan pidon maastossa. Mukava tapa kasvattaa kuntoa.

Mantereella on aikainen kevät, joka ei näy täällä. Kylmä meri jähdyttää tuulen kanssa ilman tehokkaasti. Päivälämpö ei juurikaan nouse yli neljän asteen vaikka aurinko käy jo melko korkealla. Viikko sitten mittasin sekstantilla keskipäivän aurinkokorkeuden 31 astetta. Kevät etenee hitaasti - etenee kuitenkin ja siitä selvin todiste on kai pidentyneet päivät ja saareen saapuneet linnut. 

Viikonloppuna Utössä on majakkaseuran kokoontuminen ja retritti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti