maanantai 7. syyskuuta 2015

Puhelin hajosi

Tänään saatiin tuulta niinkuin ennustettiinkin. Keskituuli puhalteli yli 15 m/sek ja huiput 16 m/sek paremmalla puolella. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin jos vain hakeutui suojaan tuulelta. Tuuli kääntyi aamuyön ja päivän aikana koillisesta pohjoisen kautta NNW:tiin. Venepoukamamme sai suojaa aallonmurtajasta eikä veneet hakkautuneet rikki laituria vasten. Päivä kului Katja Ketun Kätilö -kirjaa lukien omalla terassilla.

Eilen sateisella kuvausmatkalla sai puhelimeni kosteutta. Vedenpitävä suojakuori oli mummolta perityn piirongin laatikossa eikä puhelimen ympärillä. Aamulla oli akku tyhjä eikä se enää ladannut. Netistä googlasin - ilmeisesti latausyksikkö on hajonnut. Jos vika on siinä se kanttaa vielä vanhaankin puhelimeeni vaihtaa. Hetken tuntui oudolta kun ei voi soittaa eikä vastata puheluihin - sähköposti ja Skype toimii, joten yhteys ulkomaailmaan on edelleen.

Tänään illalla tiukasti TV:n ääressä Suomi-Färsaaret jalkapallomatsia tuijottaen. Oma veikkaukseni 1-0, Riku Riski tekee maalin 53 min kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti