maanantai 14. syyskuuta 2015

Takaisin saarelle pojan kanssa

Espoon merenkulkijoiden mestaruuden vei olympiavoittaja Esko Rechardt X99 veneellään. Toisena 6mr kaunotar. Tuulta kisassa oli lopuksi jo 11 m/sek, joten kelluntataa ei tarvinnut harrastaa. Meidän sijoitus oli 6/8 - aika kehno odotuksiin nähden. Varsinaisia isoja virheitä ei tehty - pientä saumattomuutta kolmihenkisen miehistömme välillä olisi voinut olla enemmän. Pienellä purjehdusajan parannuksella olisimme olleet neljäs - erot siis aika pieniä.

Auto pakattiin täyteen tavaraa eli tarvitaan kaksi tai kolme maitokärrykeikkaa Utön laiturilta asunnolleni. Mukavinta on ehdoottomasti, että poikani Topi lähti mukaani kahdeksi viikoksi. Hän opiskelee vierailijana Utön koulussa. Hänen myötään oppilaiden lukumäärä kasvaa viiteen.

Ms Eivor on huollossa ja korvaana aluksen toimii nyt Ms Kökar, Eivoria selvästi pienempi laiva. Hyvin tavarat sinnekin mahtuivat. Matkustamoissa on tiiviimpi tunnelma ja pahus - punkat puuttuvat, joten päikkärit jäävät väliin.

Utön laiturilla todettiin, että tavaraa on runsaasti. Kasaamalla ne korkeaksi keoksi maitokärryyn pitkällä köydellä sitoen saatiin yhteen keikkaan melkein kaikki. Kauppias otti kyyttiinsä loput.

Pitkähkö kotimatka taivutteli meidät aikaisin uneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti