perjantai 2. lokakuuta 2015

Myrskyä ei tullutkaan..

Myrskyä odoteltiin, mutta se ei ulkomerelle asti yltänytkään. Pyykitkin olivat pysyneet yön narulla. Aamupäivällä tuuli tosin 15m/sek, mutta se alkaa olla täällä normituuli. Aurinko paistoi taas kirkkaan siniseltä taivaalta ja tuntui, että uv-säteily oli erityisen voimakasta. Naamaa kipristeli kun luin tosi hyvää purjehduskirjaa Tuntsa. Kirja kertoo uskomattoman selviytymistarinan - suosittelen syysiltaan, enkä siis paljasta enempää.

Kuva: Topi Lähteenmäki
Saarellemme saatiin väliaikaisesti muutama uusi lapsi, joten jalkapallojoukkueet oli nyt mahdollista koota. Pelattiinkin tiukka kamppailu kolmehenkisin joukkuein. Pakko oli nöyrtyä ja tunnustaa vasta puoli paremmaksi. 

Tiukan, mutta reilun taistelun jälkeen hävittiin maalein 10-9. Joukkueemme kärkipelaaja antoi minulle maalivahdille palautetta heti ottelun jälkeen, "jos sä kerran dyykkaat niin miks et ota palloa sit kii". Muutaman kerran onnistuinkin :-)

Kuva: Topi Lähteenmäki


Kuva: Topi Lähteenmäki



Kuva: Topi Lähteenmäki
Aurinko painuu maillee jo kovin varhain. Alla muutama näpäys Topilta siitä lyhyestä hetkestä jolloin taivas on värikkäimmillään. Mitenkäs se nyt menikään itarusko päivän pask.. vai aamurusko päivän..

Majakka

Utön kappeli

Panoraamanäkymä (180 astetta) pihaltani itä - etelä - länsi suuntaan







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti